Η κωμωδία “Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω” έρχεται στο δήμο Αιγιαλείας

Η σουρεαλιστική θεατρική κωμωδία “Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω” έρχεται στο Αίγιο την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο “Πολύκεντρο” (Παραλία Αιγίου, δίπλα στο ΑΤΕΙ) και ώρα 8 μ.μ., υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας.

Με την φόρμα μιας θεατρικής πρόβας που εξελίσσεται σε παράσταση, οι πέντε ηθοποιοί ερμηνεύουν 26 ρόλους, που μας παραπέμπουν χρονικά μέσα από τις ιστορίες τους, σε διαφορετικά χρονικά σημεία της σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας από τα fifties έως τη σημερινή κρίση, με ενδιάμεσους σταθμούς τη μεταπολίτευση, το «ταγάρι look» και τα τρελά eighties.

Το έργο πρωτοανέβηκε τον Φεβρουάριο του 2013 στο Booze Cooperative με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, σε όλη την Ελλάδα.

Η παράσταση είναι ιδανική για γυναίκες αλλά και όχι μόνο, καθώς οι άντρες ανακαλύπτουν, μέσω αυτής, καλά κρυμμένα γυναικεία μυστικά.

Η παραγωγή είναι ομαδική του θιάσου, τα μέλη του οποίου, απαρτίζουν την τη Αστική Μη Κερδοσκοπικής Εταιρεία The Artists.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Σύλβια Δελικούρα, Άννα Κουρή, Μάρα Μπαρόλα, Καίτη Παπανίκα και Ελένη Φίλιππα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΔΗΚΕΠΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!