Η Coca Cola Company διακόπτει τις δραστηριότητες της στη Ρωσία - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
21
Μάρτιος
Back

Η Coca Cola Company διακόπτει τις δραστηριότητες της στη Ρωσία

Την αναστολή των δραστηριοτήτων της Ρωσία ανακοίνωσε η Coca Cola. «Η καρδιά μας είναι με τους ανθρώπους που υφίστανται τα αποτελέσματα από αυτά τα τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία», ανέφερε.

«Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να αξιολογούμε την κατάσταση», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα, η αλυσίδα καφέ Starbucks Corp ανακοίνωσε κι εκείνη πως αναστέλλει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητά της στη Ρωσία, βάζοντας προσωρινό «λουκέτο» στα καταστήματα με την επωνυμία της, αλλά και «παγώνοντας» τις αποστολές προϊόντων στη Ρωσία.

Προσωρινό «λουκέτο» μπήκε και στα MacDonalds της Ρωσίας. Ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να καταβάλει τους μισθούς στους 62.000 υπαλλήλους της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Alshaya Group με έδρα του Κουβέιτ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση περίπου 100 καταστημάτων Starbucks στη Ρωσία, θα μεριμνήσει για την υποστήριξη των περίπου 2.000 συνεργατών στη χώρα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!