Categories: Κόσμος

Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο με αναποδογυρισμένο κόλπο

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα όταν η παθιασμένη σεξουαλική της εμπειρία άφησε τον κόλπο της..αναποδογυρισμένο.

Η Τσίον και ο Μπράσαντ ζούσαν σε ξεχωριστές πόλεις για μήνες και ανυπομονούσαν για μια παθιασμένη επανένωση. Ο Μπράσαντ πέταξε από το Χιούστον στο Λος Άντζελες και το ζευγάρι θέλησε αμέσως να «πιάσει δουλειά».

Σε μια σκηνή που αναπαραστάθηκε από ηθοποιούς στην εκπομπή του TLC «Sex Sent Me to the ER», η κοπέλα είπε: «Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη που θα ερχόταν. Μετρούσα αντίστροφα τις εβδομάδες».

Όταν συναντήθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ο Μπρασάντ έδωσε ένα κακό νέο στη φίλη του, λέγοντας: «Λυπάμαι αλλά η θεία μου είναι εδώ». Τόσο απελπισμένοι να ξαναζωντανέψουν τη σπίθα της αγάπης τους, έφυγαν από το δωμάτιο και έψαξαν για έναν πιο ιδιωτικό χώρο.

Τελικά βρήκαν μία πολύ μικρή αποθήκη που ο επιστάτης κρατούσε τα πράγματά του. «Κοιτάξαμε τριγύρω και δεν είδαμε κανέναν… Πέσαμε με τα μούτρα».

Μόλις ολοκληρώθηκε το σεξ η κοπέλα ανέφερε ότι ένιωθε κάπως περίεργα αλλά δεν ήθελε να δώσει ιδιαίτερη σημασία. Ο φίλος της όμως παρατήρησε ότι περπατούσε κάπως «σφιγμένα». Έτσι μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους για να δουν τι συμβαίνει.

«Ο κόλπος της, ήταν σαν να αναποδογύρισε από μέσα προς τα έξω», είπε ο Μπράσαντ. Το ζευγάρι κατέληξε να πάει σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Ένας γιατρός μπήκε στο δωμάτιο των επειγόντων και έριξε μια πιο προσεκτική ματιά: «Φαίνεται ότι πρόκειται για σοβαρή περίπτωση κολπικής εκχύμωσης. Έχεις ένα μικρό σκίσιμο, πιθανότατα λόγω της πολύμηνης αποχής από το σεξ προκαλώντας οίδημα».

Συνέστησε στο ζευγάρι να κάνει ένα διάλειμμα για δύο εβδομάδες για να μειώσει το πρήξιμο και να αφήσει τον κόλπο να επουλωθεί. Ενώ έφυγε από τα επείγοντα με τη συμβουλή να βάλει πάγο στα γεννητικά της όργανα για να επιταχύνει την ανάρρωση.

Comments are closed.


Recent Posts

Πολιτική Προστασία: Οδηγίες στους πολίτες για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το διήμερο της Παρασκευής…

5 ώρες ago

ΠΟΜΙΔΑ σε Μητσοτάκη: Εκτός αγοράς τα ακίνητα με τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία

Σε πλήρη απαξίωση των περιουσιών των ιδιοκτητών και όξυνση του στεγαστικού προβλήματος οδηγεί η νέα Κοινοτική Οδηγία για την Ενεργειακή…

5 ώρες ago

Επιτροπή Εμβολιασμών: Περνάει η “γραμμή” Μητσοτάκη -Ανακοινώνει τρίτη δόση στο τετράμηνο

Μετά τη «γραμμή» που έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός στην Επιτροπή Εμβολιασμών για τρίτη δόση στους τέσσερις μήνες, διαρροές του Μεγάρου…

5 ώρες ago

Κορωνοϊός: Γονείς έκλεισαν μόνοι τους σχολικό τμήμα και “ακύρωσαν” το πρωτόκολλο

Έκλεισαν σχολικό τμήμα: Παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα κορωνοϊού στα σχολεία της χώρας είναι πλέον χιλιάδες κάθε εβδομάδα, τα…

5 ώρες ago

“Λίστα Πέτσα”: Εντολή Μαξίμου το πού θα δοθούν τα χρήματα

Με εντολή του Μέγαρου Μαξίμου δόθηκαν στα ΜΜΕ τα χρήματα της λίστας Πέτσα, καθώς αυτό επέλεξε πού θα δοθούν τα…

5 ώρες ago

Δημοτικά τέλη ύψους 8,8 εκατ. ευρώ καλείται να επιστρέψει ο Δ. Παιανίας

Οι εξελίξεις στην διαμάχη του Δήμου Παιανίας με τον ΔΑΑ Ελευθέριος Βενιζέλος «Λένε όλοι ότι έχουμε δικαστική διαμάχη με το…

6 ώρες ago