«Γκρίζοι Λύκοι»: Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν μέλη του κόμματος της Ακσενέρ

Οι Γκρίζοι Λύκοι, η ακραία εθνικιστική οργάνωση της Τουρκίας, επιτέθηκε σε γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ. Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, από την επίθεση, στην οποία, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, υπήρχε και ένα άτομο με μαχαίρι.

Οι Γκρίζοι Λύκοι, πολιτικά, εκφράζοντα από το ΜΗΡ, το κόμμα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αλλά και το BBP, του Μουσταφά Ντεστιτζί, τα οποία, αμφότερα είναι σε εκλογικό συνασπισμό με το ΑΚΡ, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν όψει των προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.

Η επίθεση έγινε από μέλη του κόμματος του MHP που ήταν στην περιοχή και έκαναν προεκλογική συγκέντρωση. Σύμφωνα με την αστυνομία προσήχθησαν οκτώ άτομα.

Η Ακσενέρ καταδίκασε την επίθεση και σημείωσε ότι τίποτα δεν πρόκειται να την φοβίσει.

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Αϊτούν Τσιράι, μίλησε για τρελούς και απεγνωσμένους ανθρώπους που χρησιμοποιούν νεαρούς για να επιτεθούν επίσης σε νεαρούς, θέλοντας να δημιουργήσουν και να γιγαντώσουν ένα πολεμικό κλίμα.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Μουσαβάτ Ντερβίσογλου είπε από την πλευρά του ότι υπεύθυνος για κάθε σταγόνα αίματος που χύνεται είναι ο ηγέτης του MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Την επίθεση καταδίκασε και ο υποψήφιος Πρόεδρος της αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντσέ ο οποίος είπε ότι ο πολιτικός ανταγωνισμός δεν είναι πόλεμος.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ, ΜΕΛΗ, ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!