γκουίνεθ-πάλτροου-προωθεί-τον-νέο-δον-825755
ΚΟΣΜΟΣ | 11.07.2022 | 07:47

Γκουίνεθ Πάλτροου: Προωθεί τον νέο δονητή της εταιρείας της και γίνεται viral

Ένα ιδιαίτερο βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η ηθοποιός θέλησε να κάνει η ίδια την προώθηση του νέου προϊόντος της εταιρείας της, Goop, και όπως φαίνεται τα κατάφερε περίφημα.

Στο βίντεο φαίνεται να περπατά μέσα στο σπίτι της μιλώντας στο τηλέφωνο, όταν ακούει μουσική να έρχεται από κάπου. Αφού ξεκαθαρίζει με την οικογένειά της πως δεν παίζει κανείς μουσική, ψάχνει να βρει από που έρχεται ο ήχος.

Ξαφνικά, βλέπει ένα κουτάκι πάνω στο τραπέζι της. Το ανοίγει και αντιλαμβάνεται πως τη μουσική έπαιζε η Viva La Vulva. Δηλαδή ο δονητής.

Τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με τους φανς της να την αποθεώνουν ενώ πολλοί παραδέχτηκαν ότι θα αγοράσουν το προϊόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το βίντεο η εταιρεία κυκλοφόρησε και έναν οδηγό χρήσης του προϊόντος. Αυτός περιλαμβάνει 18 διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια φτιαγμένα για «εξωτερική, εσωτερική, (ή και κοινή)» διέγερση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στο σάιτ της εταιρείας της μίλησε και για τον οργασμό.

«Με έναν οργασμό, χαλαρώνεις. Μπαίνει στο σώμα. Δεν μπορεί να σκέφτεσαι τίποτα άλλο όταν βιώνεις οργασμό. Είσαι ένα απόλυτο θηλαστικό σε αυτό το σημείο», σημείωσε χαρακτηριστικά.