Γιγάντιος λευκός καρχαρίας επιτίθεται σε δύτες μέσα σε κλουβί, σφηνώνει και πεθαίνει

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ενός άλλου δύτη και παγώνει το αίμα. Συνέβη στον κόλπο του Μεξικό. Τέσσερις δύτες είχαν κατέβει βαθιά για να καταγράψουν καρχαρίες. Βρισκόντουσαν μέσα σε ειδικά προστατευτικά κλουβιά. Κάποια στιγμή έκανε την εμφάνιση του ένας γιγάντιος λευκός καρχαρίας.

Με δυο χτυπήματα της ουράς του έφτασε τα κλουβιά και με την κτηνώδη δύναμη του επιχείρησε να ορμήσει μέσα για να κατασπαράξει τους δύτες.

Το κλουβί όμως δεν τον χωρούσε και έτσι αφού πέρασε το ρύγχος του σφήνωσε. Οι δύτες έντρομοι βγαίνουν από την άλλη πλευρά του κλουβιού, ενώ το κήτος περιστρέφεται με μανία γύρω από τον εαυτό του για να απελευθερωθεί.

Όπως γράφει και η Daily Mail, ο καρχαρίας από την προσπάθεια του αυτή άρχισε να αιμορραγεί από τα βράγχια και ύστερα από 23 λεπτά πέθανε, σφηνωμένος ακόμη στο κλουβί.

ΚΟΣΜΟΣ, VIDEO, ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!