Γιγάντιο μπαλόνι μωρό Τραμπ θα «πετάξει» πάνω από το Λονδίνο

Ένα τεράστιο μπαλόνι που απεικονίζει τον Τραμπ ως θυμωμένο μωρό δημιούργησαν διαδηλωτές με μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων μέσω διαδικτύου (crowdfunding). Πολλοί θεώρησαν ότι η εκστρατεία θα αποτύχει, οστόσο, ο στόχος συγκέντρωσης των 5.000 λιρών (5.600 ευρώ) ξεπεράστηκε.

Το φουσκωτό έχει ύψος 6 μέτρων, είναι πορτοκαλί, φοράει πάνα, έχει μικροσκοπικά χέρια ενώ στο δεξί του χέρι κρατά ένα κινητό. Σκοπός είναι να το ανεβάσουν στον αέρα την ημέρα της επίσκεψης του Tραμπ στην Αγγλία στις 13 Ιουλίου.

Όπως δηλώνει μία από τις ακτιβίστριες, θα είναι απίθανο να περάσει απαρατήρητο καθώς θα αιωρείται ακριβώς πάνω από το κοινοβούλιο.

Οι δημιουργοί του του μπαλονιού έφτιαξαν μάλιστα και μικρά «Μωρά Τράμπ» και φυλλάδια, τα οποία σκοπεύουν να μοιράσουν στο κόσμο την επικείμενη ημέρα.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα μεγάλο, θυμωμένο μωρό, με εύθραυστο εγωισμό και μικροσκοπικά χέρια», έγραψε η ομάδα πίσω από τη προσπάθεια στη σελίδα του Crowdfunder. «Όμως, δε του αρέσει όταν οι άνθρωποι τον χλευάζουν, έτσι όταν επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή 13 Ιουλίου, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζει ότι όλη η Βρετανία τον βλέπει και γελάει μαζί του».

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, αρνήθηκε όμως να τους δώσει άδεια με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν δημόσια εκστρατεία για να του αλλάξουν γνώμη. Η αίτηση για την έγκριση έχει μαζέψει ήδη πάνω από 8.000 υπογραφές ενώ στο τουίτερ υπάρχουν χιλιάδες υποστηρικτές του φουσκωτού με το hashtag #TrumpBaby.

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΓΛΙΑ, ΤΡΑΜΠ, ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!