Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν τρώει ποτέ μακαρόνια

Απίστευτο κι όμως… βασιλικό Η Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας μπορεί να έχει πολλές παραξενιές. Μια απ’ αυτές που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι το ιδιάζον της διατροφής της.

Όπως αναφέρει το Harper’s Bazaar, ο βασιλικός σεφ Darren McGrady, ο οποίος μαγείρευε για τη βασίλισσα επί 15 χρόνια, ανέφερε ότι δεν τρώει μακαρόνια, πατάτες ή σκόρδο, εκτός αν σερβίρονται σε κάποιο επίσημο γεύμα. Αντίθετα, η καθημερινή της διατροφή είναι επικεντρωμένη σε συγκεκριμένα πιάτα, όπως είναι το ψητό ψάρι ή το κοτόπουλο με δύο ειδών λαχανικά.

Επίσης, απολαμβάνει μεγάλα μπολ σαλάτα και φρέσκα φρούτα. Και μιας και λέμε για φρούτα, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τρώει μπανάνες. «Κόβει το κάτω μέρος, μετά την κόβει κάθετα και στη συνέχεια σε μικρά κομμάτια και την τρώει με το πιρούνι», αναφέρει ο McGrady.

Όσο για το σκόρδο, ο ίδιος ανέφερε ότι η βασίλισσα ζητά από τους σεφ να μην σερβίρουν οτιδήποτε που έχει σκόρδο ή πολύ κρεμμύδι. «Επιπλέον, δεν μπορούσαμε να σερβίρουμε κρέας ψημένο rare, καθώς της άρεσε το κρέας της καλοψημένο», είπε ο ίδιος.

Όσο για τις ένοχες απολαύσεις της βασίλισσας, της αρέσει τόσο πολύ το κέικ σοκολάτα, μπισκότο, που όποτε ταξιδεύει το έχει μαζί της και μπορεί λίγο λίγο να το φάει όλο. Με λίγα λόγια, η βασίλισσα είναι όπως όλοι μας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!