Γερμανία -κορωνοϊός: Συστάθηκε εξωκοινοβουλευτική επιτροπή εξέτασης της νομιμότητας των κυβερνητικών μέτρων

Εξωκοινοβουλευτική επιτροπή εξέτασης της νομιμότητας των κυβερνητικών μέτρων κατά του κορωνοϊου συστάθηκε στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση μέλους της επιτροπής: » θα διερευνήσουμε γιατί αυτά τα περιοριστικά μέτρα ήρθαν στη χώρα μας με τον CoVid-19, γιατί οι άνθρωποι υποφέρουν τώρα και αν υπάρχει πραγματική αναλογικότητα με την ασθένεια που προκαλείται πραγματικά από τον SARS-CoV- 2. Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες ως προς το εάν ο τρόπος με τον οποίο ελήφθησαν αυτά τα περιοριστικά μέτρα είναι πραγματικά αναλογικός. Αυτό πρέπει να διερευνηθεί και, καθώς ούτε τα κοινοβούλια, τα κόμματα της αντιπολίτευσης ούτε τα κυβερνώντα κόμματα έχουν συγκαλέσει επιτροπή και δεν είναι καν στο στάδιο του σχεδιασμού, είναι καιρός να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας τώρα. Θα προσκαλέσουμε και θα ακούσουμε ειδικούς εδώ στον Κύκλο των Εκπροσώπων του Κορωνοϊού, εμπειρογνώμονες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από τους τομείς της ιατρικής, των κοινωνικών υποθέσεων, του δικαίου, της οικονομίας και πολλά άλλα.

Φημισμένοι εμπειρογνώμονες έχουν ήδη συμφωνήσει να είναι παρόντες. Εκτός από τον κύκλο των ομιλητών, τον συνάδελφό μου καθηγητή HADITSCH και τον συνάδελφό μου Δρ. SCHIFFMANN, θα ήθελα επίσης να συστήσω τον εαυτό μου. Το όνομά μου είναι Heiko SCHÖNING, είμαι ένας απλός γιατρός από το Αμβούργο. Το προσωπικό μου κίνητρο είναι ότι είμαι πατέρας, όπως πολλοί άλλοι σε αυτήν τη χώρα έχουν παιδιά και βλέπουμε ότι τα παιδιά μας υποφέρουν τώρα, όχι μόνο επειδή οι παιδικές χαρές έχουν κλείσει, αλλά επειδή χωρίζονται μεταξύ τους. Και για τους ενήλικες είναι ακόμη χειρότερο.

Αναρωτιόμαστε, γιατί δεν επιτρέπεται πλέον στους συγγενείς να επισκέπτονται τους γονείς τους, για παράδειγμα στο γηροκομείο; Υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης; Έχουμε πραγματικά έναν ιό δολοφόνο εδώ; Έχουμε λύσσα ή έχουμε πανούκλα; Και έχουμε σοβαρές αμφιβολίες γι’αυτό! Δεν έχουμε πανούκλα! Αλλά η ειλικρίνεια είναι κάτι που πραγματικά βοηθά. Ο διάσημος νικητής του βραβείου Νόμπελ Albert CAMUS το έχει ήδη εκφράσει στο υπέροχο βιβλίο του «The Plague». Θέλουμε να εγγυηθούμε αυτήν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια εδώ στην ACU, στην εξωκοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας κορώνοϊού.»

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, VIDEO, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!