Γαμπρός ζητάει από τη γυναίκα του 18.000 ευρώ για ψυχική οδύνη: Δεν την αναγνώρισε την επόμενη μέρα του γάμου!

Στο δικαστήριο οδήγησε την νύφη ένας γαμπρός από το Αλγέρι, μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο τους… Τι είχε συμβεί; Ο γαμπρός δήλωσε στο δικαστήριο ότι πίστευε πως παντρεύτηκε μια όμορφη και κομψή γυναίκα στην οποία ορκίστηκε αιώνια πίστη και αφοσίωση στα καλά και στα άσχημα.

Την επομένη του γάμου όμως ο νεαρός Αλγερινός ξύπνησε και αντίκρισε ένα άγνωστο σε εκείνον άσχημο πρόσωπο που τον τρόμαξε, ενώ, όπως ο ίδιος υποστήριξε αργότερα στο δικαστήριο, νόμισε ότι μπήκε στο σπίτι του κλέφτης. Όμως, δυστυχώς για τον γαμπρό, η ευτυχία του γάμου του δεν κράτησε ούτε 24 ώρες, αφού γρήγορα αντιλήφθηκε ότι δεν μπήκε στο σπίτι του κάποιος κλέφτης, απλά, η νύφη έβγαλε το make up.

Ο άνδρας μήνυσε την «γυναίκα της ζωής του» για ψυχική οδύνη και απάτη και ζητά τώρα από το δικαστήριο δικαίωση και από την νύφη να του καταβάλει το ποσόν των 18.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στην Αλγερία, αναφέρει το ρεπορτάζ του protothema.gr, ο γαμπρός πριν τον γάμο συναντούσε την νύφη μόνο με μακιγιάζ και όταν εκείνη αφαίρεσε το επόμενο πρωί το make up, εκείνος τρόμαξε τόσο από την ασχήμιά της και κατέθεσε στο δικαστήριο πως ήταν σίγουρος ότι κάποιος κλέφτης μπήκε στο σπίτι του!

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΗΝΥΣΗ, ΓΑΜΠΡΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΝΥΦΗ, ΜΕΙΚ ΑΠ, ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!