φοιτήτρια-βγάζει-100-000-τον-μήνα-τρώγονας-γ-891960
ΚΟΣΜΟΣ | 05.04.2021 | 07:00

Φοιτήτρια βγάζει 100.000 τον μήνα τρώγονας γυμνή (φωτο)

Μία φοιτήτρια από το Λανκασάιρ της Βρετανίας βγάζει μια περιουσία τρώγοντας γυμνή στην κάμερα, μέσω της πλατφόρμας OnlyFans.

Η Κάγια Κόρμπριτζ, μία -πρώην- φοιτήτρια που σπούδαζε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Leeds Beckett, εγκατέλειψε τις σπουδές της και στράφηκε επιτυχώς στο OnlyFans, από όπου τον περασμένο χρόνο έβγαλε πάνω από 650.000 ευρώ.

Με τα χρήματα που βγάζει από την πλατφόρμα καταφέρνει να ζει πολυτελώς και έχει ταξιδέψει στο Μπαλί, το Μεξικό και την Πορτογαλία.

Φοιτήτρια

Πόσα χρήματα βγάζει το μήνα

Η νεαρή από το Λανκασάιρ της Βρετανίας λέει ότι το εισόδημά της έχει τριπλασιαστεί. «Σε έναν καλό μήνα μπορώ να βγάλω και 110.000 ευρώ» σημειώνει. Αυτό το καταφέρνει, τρώγοντας γυμνή στην κέμερα. Η Κάγια έχει φτάσει τους 18.000 followers και έχει μάλιστα επενδύσει μεγάλο μέρος των κερδών της αγοράζοντας ακίνητα, αναφέρει το reader.

«Προσπαθώ να επενδύω τα χρήματά μου αντί να τα σκορπάω. Αγόρασα ένα δεύτερο σπίτι για μένα και ένα για τον αδερφό μου. Δεν ήξερε τίποτα και του έκανα έκπληξη» λέει η 23χρονη πρώην φοιτήτρια.

Φοιτήτρια

«Κάθε πρωί απαντάω σε όλα τα μηνύματα των followers και στα αιτήματά τους. Τους αρέσουν τα πόδια μου. Κάποιος fan μου έδωσε χρήματα για να κάνω τατουάζ στα δάχτυλα των ποδιών μου ενώ πολλοί με πληρώνουν για να τρώω topless» περιγράφει.

To OnlyFans είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν πρωτότυπο περιεχόμενο σε μηνιαίους συνδρομητές.

Η Lexi Eixenberger, μια έταιρη δημιουργός περιεχομένου στην πλατφόρμα, ήλπιζε σε κάποιο παρόμοιο αποτέλεσμα φτιάχνοντας λογαριασμό στο OnlyFans τον Νοέμβριο. Η 22χρονη γυναίκα που εργαζόταν πριν στον χώρο της εστίασης είχε απολυθεί τρεις φορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας και βρισκόταν σε τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση που ήδη από τον Οκτώβριο είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τις σπουδές της στην οδοντιατρική.