Φλόριντα: Γυμναστής σε χριστιανικό σχολείο είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές -αυτή τη φορά- έναν γυμναστή στο Χριστιανικό Σχολείο της Φλόριντα και μία 14χρονη μαθήτρια, απασχολεί τις αμερικανικές αρχές και τους επιτελείς στο αμερικανικό υπουργείο Παιδείας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποκτά μεγαλύτερο ενδιααφέρον για τους ειδικούς, καθώς ο γυμναστής ήταν 69 ετών, δηλαδή αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της μαθήτριας. Ο Stephen Ward, γυμναστής και προπονητής της ομάδας Βόλεϊ στο Stetson Baptist Christian School του DeLand της Φλόριντα, συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού, η οποία ανακάλυψε υα ερωτικά μηνύματα που έστελνε στο παιδί της ο 69χρονος άντρας.

Σύμφωνα με την ανάκριση και την ανάλυση των μηνυμάτων, η σχέση τους είχε διάρκεια τουλάχιστον δύο εβδομάδες και είχε περιοριστεί σε τηλεφωνικο σεξ, καθώς οι δύο τους δεν είχαν την βρει την ευκαιρία να έρθουν σε ερωτική επαφή.

Ο εκπρόσωπος του χριστιανικού σχολείου παραδέχθηκε με επίσημη ανακοίνωση την Κυριακή ότι ένας καθηγητής είχε συνάψει σχέση με μαθήτρια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

Ο Γουόρντ τέθηκε υπό καθεστώς κράτησης, ενώ το δικαστήριο όρισε εγγύηση 10.000 δολάρια.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, 14ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ