flat-earther-πιστεύει-ότι-η-nasa-ξοδεύει-52-εκατ-δολάρ-1131303
ΚΟΣΜΟΣ | 02.02.2023 | 07:54

Flat-earther πιστεύει ότι η NASA ξοδεύει 52 εκατ. δολάρια για Photoshop

Οι οπαδοί της επίπεδης Γης δεν παύουν να εκπλήσσουν με τις θεωρίες τους, πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε λογική.

Απόδειξη αυτού είναι ένα βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok. Πρωταγωνιστές είναι ο κωμικός Guy Williams και μία flat-earther, όπως αποκαλούνται οι οπαδοί της θεωρίας ότι η Γη είναι επίπεδη.

Κατά τη διάρκεια μιας πολύ έντονης συζήτησης ο κωμικός τη ρωτά τι σκέφτεται για τη NASA που δημοσιεύει εικόνες που αποδεικνύουν ότι η γη είναι στρογγυλή.

«Δεν είναι τίποτα άλλο παρά Photoshop, CGI και πίνακες ζωγραφικής», απαντά η γυναίκα.

Στη συνέχεια τη ρωτά: «Μήπως κάνω κακή δουλειά στη συνέντευξη λέγοντας όλα όσα δεν θέλετε να ακούσετε;».

Εκείνη απαντά: «Όχι, σταμάτα να το σκέφτεσαι υπερβολικά». Ωστόσο, προτού ο Γουίλιαμς μπορέσει να ρωτήσει από πού πηγάζει η απόλυτη πεποίθησή της, η γυναίκα διακόπτει: «Έχουμε τα στοιχεία και τις αποδείξεις για τα πάντα και δεν πιστεύουμε τα τρολ της NASA που υπηρετούν αυτούς που θέλουν να εξαπατήσουν τον κόσμο».

Ο παρουσιαστής συνεχίζει να τη ρωτά ποιος ακριβώς μας εξαπατά, αλλά φυσικά δεν παίρνει ποτέ απάντηση.

Η γυναίκα το πήγε μάλιστα ένα ακόμα βήμα παραπέρα για να πείσει ότι η γη δεν είναι στρογγυλή. Συγκεκριμένα είπε: «Βλέπετε, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι 52 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα δίνονται σε αυτούς τους ψεύτες για Photoshop, πίνακες και CGI, ενώ υπάρχουν παιδιά που λιμοκτονούν στην Αφρική»

@guywilliamsguy The man was too stunned to speak. #flatearth #nasa #photoshop #GuyWilliams #NZToday #NewZealandToday ♬ original sound – guywilliamsguy