Τρίτη
26
Σεπτέμβριος
Back

Έβαλε ποντικοφάρμακο στο γιαούρτι – στο νοσοκομεία 19 παιδιά

Σε νοσοκομείο της πόλη Λουντί της κεντρικής Κίνας νοσηλεύονται 19 παιδιά δημοτικού σχολείου μετά από την κατανάλωση γιαουρτιού το οποίο περιείχε ποντικοφάρμακο και ζιζανιοκτόνο. Τρία από τα παιδάκια βρίσκονταν σε σοβαρή κατάσταση, αλλά η ζωή τους δεν είναι σε κίνδυνο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Σινχούα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια 34χρονη γυναίκα η οποία πιθανολογείται ότι πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή, ομολόγησε ότι έβαλε στο γιαούρτι τα δυο δηλητήρια πριν τα δώσει στα παιδιά- μαθητές του δημοτικού σχολείου.

Σε σχολεία της Κίνας τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις, ενώ την ίδια στιγμή, η ασφάλεια των τροφίμων έχει γίνει ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα καθώς αυξάνεται ο αριθμός των περιπτώσεων αλλοιωμένων τροφίμων εξ αιτίας των χαλαρών προτύπων ασφαλείας στα μικρά εργοστάσια παραγωγής.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!