euro-2020-νέα-υβριστικά-μηνύματα-για-τον-μορά-921537
ΚΟΣΜΟΣ | 08.07.2021 | 20:13

Euro 2020: Νέα υβριστικά μηνύματα για τον Μοράτα και την γυναίκα του

Ο Αλβάρο Μοράτα, ο επιθετικός της Εθνικής Ισπανίας, ήταν ο μοιραίος παίχτης για την ομάδα της Ισπανίας στο Euro, καθώς αστόχησε στην διαδικασία των πέναλτι στο ματς με την Ιταλία στο πιο κρίσιμο πέναλτι. Ωστόσο, ήταν ο παίχτης που χάρη στο γκολ που πέτυχε η ομάδα του πήγε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.

Κατά την διάρκεια του Euro δεχόταν ήδη σκληρή κριτική από τους οπαδούς της Ισπανίας και λάμβανε πολλά υβριστικά μηνύματα.  Σύμφωνα με την σύζυγο του τα μηνύματα αυτά γιγαντώθηκαν μετά το τέλους του παιχνιδιού με την Ιταλία, χωρίς όμως όπως είπε η ίδια να την αγγίζει το περιεχόμενο των μηνυμάτων αυτών.

Αναλυτικά η δημοσίευση της:

“Eιλικρινά, δεν υποφέρω με κανένα από αυτά τα μηνύματα. Δεν νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό των «Ιταλών», αλλά της άγνοιας. Αλλά νομίζω ότι αν είχε συμβεί σε ένα πιο ευαίσθητο κορίτσι θα ήταν πρόβλημα. Ας θυμηθούμε ότι είναι ένα άθλημα για να ενωθούμε και να μην σας ξεπερνούν οι απογοητεύσεις σας.Ελπίζω πραγματικά ότι στο μέλλον μπορεί να ληφθεί σοβαρή δράση για αυτόν τον τύπο ανθρώπων, διότι είναι επαίσχυντο και απαράδεκτο”