εταιρία-εσωρούχων-δίνει-το-όνομα-φεμι-432733
ΚΟΣΜΟΣ | 10.01.2018 | 08:00

Εταιρία εσωρούχων δίνει το όνομα φεμινίστριας σε ερωτικό βοήθημα

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της φίρμας εσωρούχων Coco de Mer να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από το δικαίωμα στη γυναικείο ψήφο πουλώντας έναν δονητή 150 ευρώ με το όνομα της μεγάλης αγωνίστριας Έμιλι Πάνκχερστ.

Η Έμιλι Πάνκχερστ ήταν μια από αυτές τις γυναίκες που παραμένουν ιερές για το φεμινιστικό κίνημα, καθώς ο ρόλος της στην εκχώρηση της γυναικείας ψήφου στην Αγγλία το 1918 ήταν το λιγότερο πρωταγωνιστικός. Στην ακτιβίστρια Πάνκχερστ αποδίδεται η αλλαγή της κοινωνικής θέσης της γυναίκας στον 20ό αιώνα.

Παρά την κατακραυγή βέβαια, το ερωτικό βοήθημα έχει ήδη ξεπουλήσει, καθώς όπως μας λέει η Coco de Mer θα βοηθήσει τις κυρίες να «εξερευνήσουν την ερωτική τους φαντασία».

Λέει όμως κι άλλα: «Απελευθερώστε τις λάγνες επιθυμίες σας με τον Εμελίν, έναν κομψά σχεδιασμένο εσωτερικό δονητή για εξαιρετική κορύφωση».

Αυτό δεν θα το περίμενε στα σίγουρα η γυναίκα που υπέστη βία και φυλακίσεις, ενώ κατέφυγε σε απεργίες πείνας, ακόμα και εμπρησμούς, για να μπορούν να συμμετέχουν οι γυναίκες στα κοινά.