Εταιρία υπολόγισε τις ζημιές στο σπίτι του «Home Alone 1»

O Carl Goulding υπολόγισε πόσα χρήματα χρειάζεται το σπίτι των McCallister από το «Home Alone 1» μετά τις ζημιές που υπέστη.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όπως γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η μυθική ταινία «Μόνος στο σπίτι» έρχεται στην επικαιρότητα…

Συγκεκριμένα, ο Carl Goulding από το Mybuilder.com έφτιαξε ένα σχεδιάγραμμα των δύο επιπέδων του σπιτιού, καταλήγοντας πως αν αυτά συνέβαιναν τώρα σε ένα σπίτι, θα χρειαζόταν περίπου 10.300 ευρώ για να φτιαχτεί.

Στην… τιμή περιλαμβάνονται τα πάντα, όπως μπορείτε να δείτε και δύο σχετικά σχεδιαγράμματα που έφτιαξε.

Από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι το χερούλι της πόρτας που είχε θερμανθεί, προκειμένου να μην μπορούν να το πιάσουν οι επίδοξοι ληστές.

Μόνο που αυτή την φορά ήταν για διαφορετικό λόγο, καθώς ένας τύπος έκατσε και μέτρησε όλες τις ζημιές που υπέστη το σπίτι των McCallister από την προσπάθεια του Harry και του Marv να το κλέψουν, βγάζοντας παράλληλα και κοστολόγιο για την επισκευή τους.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΠΙΤΙ, ΖΗΜΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ, HOME ALONE 1


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!