Εταιρεία ψάχνει δοκιμαστή…τουαλέτας και πληρώνει 10.000 δολάρια

Κι όμως, εταιρεία που κατασκευάζει λεκάνες, ανακοίνωσε ότι ψάχνει έναν «σύμβουλο τουαλέτας» για την περίοδο του καλοκαιριού, και μάλιστα θα τον πληρώσει 10.000 δολάρια, που μεταφράζεται σε 8.800 ευρώ περίπου.

Ο «VP for Fecal Matters», όπως είναι ο τίτλος της θέσης, καλείται να δοκιμάσει ένα μέρος των προϊόντων τους, να μιλήσει με ανθρώπους που τα έχουν αγοράσει και να μοιραστεί τις εμπειρίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, όποιος αναλάβει τη δουλειά, θα πρέπει να συζητάει τι ακριβώς νιώθει μετά την δοκιμή των προϊόντων.

Η προθεσμία για τους υποψηφίους λήγει στις 10 Ιουλίου και η διαδικασία θα διαρκέσει για τρεις μήνες.

Η αγγελία αναφέρει:

«Η TUSHY ψάχνει το πρώτο μας VP Fecal Matters to ASSist στην καθημερινή επιλογή της εκστρατείας μας # Bidet2020. Με καθοδήγηση από τον αρχηγό μας Dr. Mark Hyman, ο νέος αντιπρόσωπός μας Fecal Matters θα δοκιμάσει και θα μελετήσει τις δικές του συνήθειες και θα το τεκμηριώσει μέσω των κοινωνικών μέσων της TUSHY. 10.000 $ συμβόλαιο. Την πρώτη θα συναντηθεί με τον Δρ Mark Hyman και τον ιδρυτή της TUSHY, Miki Agrawal, για να σχεδιάσουν τις δουλειές τους. Μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα, ο VP των Fecal Matters θα έχει συγκεντρώσει πολλά δεδομένα γύρω από τις κινήσεις του εντέρου με βάση τη διατροφή και την έρευνά τους. Τι περιμένεις;».

ΚΟΣΜΟΣ, ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΛΕΚΑΝΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!