Ερντογάν: Δεν έχουμε πει την τελευταία κουβέντα για την Κωνσταντινούπολη

Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης θα εξακολουθήσει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφότου ο Εκράμ Ιμάμογλου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έλαβε τελικά χθες το χρίσμα για τον δήμο.

Σε κάθε περίπτωση, έπειτα από 17 ημέρες ενστάσεων και επανακαταμετρήσεων, ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη να μπει μία άνω τελεία, προκειμένου να πέσει όλη η προσοχή σε άλλα μείζονα θέματα, όπως η οικονομία και η ασφάλεια.

«Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα έως το τέλος. Όταν η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή πει την τελευταία κουβέντα, τότε θα κλείσει το ζήτημα για μας», τόνισε κατά τη διάρκεια σημερινής εκδήλωσης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η νίκη του Ιμάμογλου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ήταν ένα βαρύ πλήγμα για τον Τούρκο πρόεδρο και έβαλε τέλος στην 25 εξουσία του AKP και των ισλαμιστών προκατόχων του στην Κωνσταντινούπολη.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΡΝΟΓΑΝ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!