Έρευνα των Αρχών: Τι συμβαίνει με την ασφάλεια ζωής και τη διαθήκη του Αμοιρίδη

Στο μικροσκόπιο της κοινής έρευνας των Βραζιλιάνων και των Ελλήνων αστυνομικών που εξετάζουν την υπόθεση της δολοφονίας Αμοιρίδη έχουν μπεί τα περουσιακά στοιχεία του άτυχου πρέσβη καθώς προσπαθούν να διακριβώσουν το κίνητρο της Φρανσουάζ Αμοιρίδη και του αστυνομικού-εραστή της Sérgio Gomes Moreira Filho.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, πιστεύουν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης είχε κάνει ασφάλεια ζωής ή διαθήκη και αυτό το ήξερε η Φρανσουάζ.

Όπως λέει ο βραζιλιάνος επικεφαλής των ερευνών Evaristo Magalhães η Φρανσουάζ και ο βραζιλιάνος αστυνομικός είχαν στόχο «να βάλουν χέρι τα χρήματα και να ζήσουν μια καλή ζωή».

Κατά την εκτίμησή του τα χρήματα που υποσχέθηκε η Φρανσουάζ στον ανηψιό του εραστή της, τον Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ο οποίος με την κατάθεσή του «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι, θα προέρχονταν από αυτή την διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής.

Γι’ αυτό το λόγο εκτιμά, επίσης, η Φρανσουάζ είχε πει στον ανηψιό του δολοφόνου ότι θα του έδινε τα χρήματα – 80.000 δολάρια – ένα μήνα μετά το έγκλημα.

Από την περασμένη Παρασκευή η Φρανσουάζ, ο Sérgio και ο Eduardo, κρατούνται προσωρινά.

ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΔΙΑΘΗΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!