Έρευνα: Tο 39% των εργαζομένων κάνει σεξ στα χριστουγεννιάτικα πάρτι

Tην ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά δίνουν στους εργαζόμενους τα χριστουγεννιάτικα πάρτι των εταιρειών όπως αποδεικνύει έρευνα του Independent.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί ενήλικες και μεταξύ των ευρημάτων είναι ότι τα τμήματα Πληροφορικής και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι εκείνα που πιο συχνά από τα υπόλοιπα αναπτύσσουν… στενές επαφές, με τα ποσοστά των εργαζομένων που μεθούν και έχουν σεξουαλικές επαφές στο πάρτι των Χριστουγέννων φτάνει το 63% και 56% αντίστοιχα. Περισσότερο συγκρατημένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση και την υγεία με ποσοστά 27% και 29% αντίστοιχα.

Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι σε ποσοστό 56% τα ανώτερα στελέχη των εταιρειών… δίνουν το παράδειγμα εκείνες τις ημέρες ενώ μόλις το 28% των διευθυντών και το 26% των κατώτερων μελών του προσωπικού έχουν σεξουαλικές επαφές στα πάρτι.

Λίστα

1. Πληροφορική (76%)
2. Νομική (74%)
3. Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (72%)
4. Μεταφορές και Λογιστική (72%)
5. Οικονομία (71%)
6. Μέσα και Μάρκετινγκ (68%)
7. Πωλήσεις (67%)
8. Διοίκηση Επιχειρήσεων (57%)
9. Υγεία (52%)
10. Εκπαίδευση (45%)

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΡΕΥΝΑ, ΣΕΞ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!