Ερευνα: Τα καλύτερα μέρη για σεξ στο γραφείο

Τουαλέτα, αποθήκη ή φωτοτυπικό; Υπηρεσία συνοικεσίων στη Βρετανία ρώτησε τους εργαζόμενους για τα μέρη που θα προτιμούσαν να κάνουν σεξ με συνάδελφό τους (Pic).

Μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των εργαζομένων είναι να κάνουν σεξ με κάποια συνάδελφό τους σε κάποιο χώρο μέσα στο γραφείο.

Τέτοιου είδους εικόνες έχουμε δει σε αρκετές ταινίες. Τις περισσότερες φορές μάλιστα το αγαπημένο μέρος των σκηνοθετών είναι η αίθουσα συνεδριάσεων.

Μια έρευνα της EliteSingles, υπηρεσίας συνοικεσίων, στη Μεγάλη Βρετανία, αποκαλύπτει τα μέρη με την υψηλότερη δημοτικότητα, όπου άνδρες και γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σεξ μέσα στο γραφείο.

Σύμφωνα με την έρευνα το 56% των γυναικών και το 61% των ανδρών έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με κάποιο συνάδελφό τους μέσα στο γραφείο.

Σε αντίθεση με τον μύθο που λέει ότι το ιδανικό μέρος για σεξ είναι πάνω στο φωτοτυπικό, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν την αίθουσα συσκέψεων, ενώ οι άνδρες προτιμούν την αποθήκη.

Το 30% προτιμά να ερωτοτροπεί στην τουαλέτα του γραφείου (10% στις γυναίκες και 20%).Το 28% φαντασιώνεται να κάνει σεξ στον ανελκυστήρα (11% στις γυναίκες και 17% στους άνδρες).

Τα μέρη που έχουν το μικρότερη δημοφιλία είναι το καπνιστήριο και η κουζίνα.

Πηγή:Huffingtonpost

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΕΞ, ΣΕΞ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!