επίθεση-σε-οδηγό-της-uber-τον-έβριζαν-κα-884838
ΚΟΣΜΟΣ | 12.03.2021 | 17:30

Επίθεση σε οδηγό της Uber – Τον έβριζαν και έβηχαν πάνω του

Ένα θλιβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Στο κλιπ που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, Η 24χρονη Μαλάσια η Kινγκ (που κάθεται αριστερά και φοράει κόκκινα), μαζί με τη συνομήλική της Άρνα Κιμιάι, (που κάθεται πίσω ακριβώς από τον οδηγό) εμφανίζονται να φωνάζουν και να εξυβρίζουν έναν οδηγό Uber, με αυτόν να προσπαθεί να μείνει ήρεμος.

Αναμεσά στις δύο νεαρές κάθεται μία ακόμη μια κοπέλα, που φαίνεται αρκετά πιο ήρεμη και συγκρατημένη.

Όπως εξηγεί η NYP, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν ο Σουμπακάρ Κάιντα, οδηγός παρέλαβε τις τρεις γυναίκες, από περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Η ένταση ξεκίνησε όταν αυτός ζήτησε από μία από τις γυναίκες να φορέσουν μάσκα και εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποφασίσει να ακυρώσει την κούρσα.

Οι γυναίκες αρνήθηκαν να κατέβουν από το όχημα και ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί.

Η Κιμιάι καταγράφεται να φωνάζει «Να πάνε να γ@@@ουν οι μάσκες», προτού χιμήξει προς τα εμπρός και αρπάξει το κινητό του οδηγού από το ταμπλό σχίζοντας του τη μάσκα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα το ψέκασαν με σπρέι πιπεριού, προτού τελικά δεχτούν να κατέβουν. O 32χρονος, που δηλώνει ακόμα σοκαρισμένος από το συμβάν, κατήγγειλε επίσης ότι οι νεαρές «απειλούσαν ότι θα έβαζαν ξαδέλφια τους να τον σκοτώσουν».

«Με χαρά πληροφορούμαστε ότι η κυρία Kimiai σκοπεύει να κάνει το σωστό και να παραδοθεί σύντομα στο τμήμα της περιοχής όπου διαμένει» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο σε δήλωσή του. Όπως υπογράμμισε, συμπεριφορές όπως αυτές που καταγράφονται στο βίντεο δεν γίνονται ανεκτές από τις Αρχές και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

⚠️ 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗜𝗡𝗚: 𝗘𝗫𝗣𝗟𝗜𝗖𝗜𝗧 𝗟𝗔𝗡𝗚𝗨𝗔𝗚𝗘 ⚠️ Uber driver Subhakar told me he picked up 3 women in the Bayview yesterday & after asking one to wear a mask was subject to slurs, taunting & one grabbing his phone.

He’s taking a few days off.

SFPD is investigating. pic.twitter.com/o99pOooWsw

— Dion Lim (@DionLimTV) March 9, 2021