Επαναφέρει την κατασκευή τοίχου ο Τραμπ

Για δεύτερη συνεχή ημέρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τοποθετήθηκε για την μεταναστευτική πολιτική της χώρας του μέσω Twitter.

Μετά την χθεσινή του τοποθέτηση στην οποία ισχυριζόταν πως η λύση για τους πρόσφυγες που φτάνουν στις ΗΠΑ θα ήταν η άμεση και χωρίς δίκη επαναπροώθησή τους πίσω στις χώρες τους, ο Αμερικανός Πρόεδρος σημείωσε πως η κατασκευή του τοίχου με το Μεξικό θα πρέπει να ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε: «Η πρόσληψη πολλών χιλιάδων δικαστών, και η μακρά και περίπλοκη νομική διαδικασία, δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση καθώς πάντοτε θα είναι δυσλειτουργική. Οι άνθρωποι (αυτοί) απλά πρέπει να σταματήσουν στα σύνορα και να τους γίνει σαφές πως δεν μπορούν να έρθουν παράνομα στη χώρα. Τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα τους. Εάν αυτό γίνει η παράνομη μετανάστευση θα σταματήσει στη ρίζα της, και με πολύ μικρό κόστος συγκριτικά με το παρελθόν. Αυτή είναι η μόνη πραγματική απάντηση και πρέπει να συνεχίσουμε ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ».

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΑΜΠ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΤΟΙΧΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!