«Έπαιζε» με το κινητό της την πρώτη νύχτα του γάμου και τη χώρισε

Λίγες ώρες μετά το γάμο τους αποφάσισε να πάρει διαζύγιο ένας γαμπρός από το Μπαχρέιν.
Μετά την γαμήλια τελετή το ζευγάρι πήγε στο ξενοδοχείο του αλλά γαμπρός και νύφη δεν τα βρήκαν καθώς άλλα ήθελε εκείνος και άλλα εκείνη. Ο γαμπρός περίμενε ότι η νύφη θα ανταποκριθεί στα συζυγικά της καθήκοντα και θα περνούσαν μαζί μια νύχτα πάθους αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή καθώς εκείνη προτιμούσε να ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο και να απαντάει στις ευχές των φίλων της που της έστελναν συγχαρητήρια για το γάμο.

Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες ο γαμπρός τής ζήτησε να σταματήσει να στέλνει γραπτά μηνύματα αλλά εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε να το κάνει αλλά επιπλέον θύμωσε γι’ αυτή την απαγόρευση.

«Όταν τη ρώτησε αν οι φίλοι της ήταν πιο σημαντικοί από εκείνον η νύφη απάντησε ότι πράγματι ήταν» αναφέρει ένας συγγενής και αυτή η απάντηση μάλλον τον εξόργισε ακόμη περισσότερο. Το επεισόδιο μεταξύ τους έγινε ακόμη πιο θερμό και ο εκνευρισμένος γαμπρός είπε στη νύφη ότι θέλει διαζύγιο και έφυγε από το ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η υπόθεση κατατέθηκε στο δικαστήριο και ξεκίνησε μια διαδικασία συμφιλίωσης του ζευγαριού. Παρ’ όλα αυτά ο γαμπρός είναι ανένδοτος, δε θέλει να τα ξαναβρεί με την, για λίγες ώρες, γυναίκα του και επιμένει στο διαζύγιο.

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΙΝΗΤΟ, ΓΑΜΠΡΟΣ, ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΝΥΦΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!