ένοπλος-άνοιξε-πυρ-κατά-του-πλήθους-με-1021067
ΚΟΣΜΟΣ | 15.05.2022 | 12:06

Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του πλήθους μετά το Μπακς-Σέλτικς-Δεκάδες τραυματίες

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο των Μπακς, καθως ένοπλος άνοιξε πυρ σε βάρος του πλήθους. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, ανάμεσα τους και μία 16χρονη.

Το αστυνομικό τμήμα του Μιλγουόκι επιβεβαίωσε ότι δύο γυναίκες και ένας άνδρας πυροβολήθηκαν κοντά στην οδό Martin Luther King Drive και Highland Avenue έξω από το Fiserv Forum κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του αγώνα Bucks-Celtics για τα πλέι οφ, σύμφωνα με το WISN.

Η περιοχή γέμισε αμέσως με αστυνομικές δυνάμεις και το συμβάν φάνηκε να τελειώνει εκεί, ωστόσο περίπου δύο ώρες αργότερα η κατάσταση ξέφυγε ελάχιστα τετράγωνα μακριά, όταν αδιευκρίνιστος αριθμός ατόμων ήρθε σε νέα συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό άλλων 17 ανρθώπων, ηλικίας από 15 έως 49 ετών. Ευτυχώς δεν απειλήθηκε ούτε σε αυτήν την περίπτωση η ζωή κανενός εξ αυτών. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν εκ νέου με μεγάλη ταχύτητα και προχώρησαν στη σύλληψη 10 εμπλεκόμενων, ενώ περισυνέλεξαν και εννέα όπλα.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 10 συλλήψεις και σε εννέα κατασχέσεις όπλων. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το κίνητρο των δραστών, με την Αστυνομία να ζητάει πληροφορίες και να προσφέρει πλήρη ανωνυμία σε όσους βοηθήσουν.

Να σημειωθεί ότι μετ΄τα επεισόδια, ο δήμαρχος της πόλης απαγόρευσε την κυκλοφορία τους νέους κάτω των 21 ετών.