Εννιάχρονος μαθητής δηλητηρίασε τους συμμαθητές του επειδή του έκαναν μπούλινγκ

Ο 9χρονος είχε φτάσει σε απόγνωση. Στα διαλείμματα αλλά και μέσα στην τάξη κατά τη διάρκεια του μαθήματος οι συμμαθητές του, του έκαναν συνέχεια πλάκα που έφτανε στα όρια του μπούλινγκ.

Κάποια στιγμή την ώρα της γυμναστικής ο μικρός προφασίστηκε αδιαθεσία και έμεινε μέσα στην άδεια τάξη. Την ώρα που οι συμμαθητές του έκαναν γυμναστική στο προαύλιο, ο 9χρονος πήρε υγρή κόλα και την έριξε σε κάθε παγουράκι που είχαν οι άλλοι του συμμαθητές.

Τα παιδιά όταν μπήκαν μέσα μετά το μάθημα έτρεξαν διψασμένα να πιουν νερό από τα παγουράκια τους. Με τις πρώτες γουλιές ένιωσαν ένα κάψιμο στο λαιμό και πόνο στο στομάχι. Τα είχε δηλητηριάσει. Οι δάσκαλοι τηλεφώνησαν επειγόντως στην αστυνομία και ζήτησαν ασθενοφόρα να πάνε στο σχολείο.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γιλντιρίμ της Τουρκίας. Στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν συνολικά 25 παιδάκια με συμπτώματα τοξικής δηλητηρίασης. Ευτυχώς σε όλα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κανένα δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Ο μικρός δράστης παραδέχτηκε αμέσως τηνν πράξη του: «Ήθελα να τους εκδικηθώ επειδή με κορόιδευαν» φέρεται να είπε σε έναν από τους δασκάλους του.

ΚΟΣΜΟΣ, 9ΧΡΟΝΟΣ, ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!