Έμεινε σε 13 πολυτελή ξενοδοχεία χωρίς να πληρώσει ούτε ευρώ

Ένας 59χρονος Ισπανός κατάφερε να περάσει μερικές όμορφες βραδιές σε πολυτελή ξενοδοχεία της Μαδρίτης, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, μέχρι τελικά οι Αρχές να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Συνολικά, ξεγέλασε 13 πολυτελή ξενοδοχεία. Το κόλπο του ήταν απλό: εμφανιζόταν στην υποδοχή του ξενοδοχείου χωρίς αποσκευές και ζητούσε δωμάτιο. Έδινε μία πιστωτική κάρτα ως εγγύηση και μετά από ένα με δύο βράδια αναχωρούσε.

Όταν το ξενοδοχείο δοκίμαζε την κάρτα του, προφανώς δεν περνούσε από το μηχάνημα. Εκείνος ζητούσε πληροφορίες για το πού βρίσκεται το κοντινότερο ΑΤΜ, έβγαινε από το ξενοδοχείο -αποσκευές δεν είχε- και δεν επέστρεφε ποτέ.

Τελικώς, η Ένωση Ξενοδόχων της ισπανικής πρωτεύουσας κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε. Οι κάρτες ήταν όλες στο όνομά του, αλλά δεν είχαν αντίκρισμα.

Η απάτη του ξεπερνά τα 7.000 ευρώ.

Πηγή: in.gr

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!