έλον-μασκ-η-ανάρτηση-για-τους-έλληνες-φ-974784
ΚΟΣΜΟΣ | 19.07.2022 | 08:57

Έλον Μασκ: Η ανάρτηση για τους Έλληνες φιλοσόφους και τον Μέγα Αλέξανδρο

Στη Μύκονο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Έλον Μασκ. Ίσως έτσι εξηγείται γιατί  η τελευταία του ανάρτηση είναι…ελληνικής έμπνευσης.

Ο μεγιστάνας βρέθηκε πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, παρέα με άλλους, διάσημους φίλους του, έχοντας στο πλευρό του τη φίλη του, την Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger, μαζί με τον σύζυγό της και άλλα άτομα, βούτηξε στα νερά του Αιγαίου φορώντας μαύρο μαγιό, χωρίς μπλούζα για να απολαμβάνει τον ελληνικό Ήλιο.

Ο Μασκ απαθανατίστηκε στο νησί της Μυκόνου την Κυριακή και αργότερα έφυγε με αεροπλάνο, αλλά τα διεθνή ΜΜΕ πρόλαβαν να τον καταγράψουν και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες στην πρώτη σελίδα τους, διαφημίζοντας έτσι τη χώρα μας και τα γαλανά νερά της.

Μετά το ταξίδι του ανάρτησε στο twitter μια χιουμοριστική φωτογραφία με τέσσερις άνδρες – τέσσερις γενιές ουσιαστικά – να… ποτίζουν ο ένας τον άλλον. Ο γηραιότερος, στον οποίο έδωσε το όνομα «Σωκράτης» δίνει μπύρα σε έναν μεσήλικα, τον οποίο ονομάζει «Πλάτωνα» που με τη σειρά του ποτίζει με μπουκάλι έναν νεότερο με το όνομα «Αριστοτέλης» ο οποίος δίνει μπιμπερό σε ένα μωρό με το όνομα «Μέγας Αλέξανδρος».