έκραξαν-την-ciara-για-την-αποκαλυπτική-τ-1151755
ΚΟΣΜΟΣ | 17.03.2023 | 07:53

«Έκραξαν» την Ciara για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Όσκαρ (φωτο)

Αντιδράσεις σε μια μερίδα των ακολούθων της προκάλεσε η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Ciara στο πάρτι που οργάνωσε μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ το Vanity Fair.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα διάφανο φόρεμα και ένα μαύρο μικροσκοπικό εσώρουχο, ενώ άφησε γυμνό το στήθος της.

Η Ciara έχει αποκτήσει δύο γιους και μία κόρη με τον σύζυγό της, Ράσελ Γουίλσον, ο οποίος όπως φαίνεται δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την αποκαλυπτική εμφάνιση της αγαπημένης του, αφού ήταν μάλιστα, εκείνος που τη συνόδευσε στην εκδήλωση.

View this post on Instagram

A post shared by Ciara (@ciara)

Πολλά από τα σχόλια που άφησαν οι διαδικτυακοί της φίλοι κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram, έγραφαν: «Ντροπή σου, είσαι μητέρα και σύζυγος, γιατί να τα δείχνεις όλα αυτά;», «μία παντρεμένη γυναίκα θα έπρεπε να δείχνει λίγο σεβασμό, λυπάμαι τον άντρα σου», «αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επηρεάσεις τις νεαρές γυναίκες που εμπνέονται από εσένα; Το να είσαι γυμνή;».

Μετά από όλες αυτές τις αντιδράσεις, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok ως απάντηση στα αρνητικά σχόλια που έλαβε. Σε αυτό, εμφανίζεται φορώντας ένα λευκό σεντόνι, που καλύπτει ολόκληρο το σώμα της και μαύρα γυαλιά ηλίου. Στη λεζάντα έγραψε: «Πώς θα πάω στο επόμενο πάρτι του Vanity Fair».