Εκδήλωση συμπαράστασης στην Ελλάδα έξω από το δημαρχείο του Σίδνεϊ

Συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση πραγματοποιήθηκε έξω από το δημαρχείο του Σίδνεϊ, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που γίνονται από την ελληνική κυβέρνηση για τη ρύθμιση του χρέους και τον τερματισμό της λιτότητας.

«Ο αυστραλιανός λαός και κυρίως η ομογένεια εκφράζουν τη δυναμική υποστήριξή τους προς τον ελληνικό λαό σε αυτή την κρίσιμη αυτή περίοδο», τόνισε ο συντονιστής της «Εκστρατείας Αλληλεγγύης Αυστραλία-Ελλάδα» Διαμαντής Ρόρρης.

Πρόκειται για την πρώτη ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται στην Αυστραλία και αποτελεί μέρος της καμπάνιας «Ανάσα στην Ελλάδα» που είναι πρωτοβουλία της «Εκστρατείας Αλληλεγγύης Αυστραλίας-Ελλάδας».  Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίζονται στη Μελβούρνη και σε άλλες μεγαλουπόλεις της Αυστραλίας.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Αυστραλίας Α. Γαβριελάτος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Σίδνεϊ Χ. Δανάλης, η Μαρία Μουρατίδου και ο συντονιστής της Εκστρατείας Αλληλεγγύης Αυστραλίας-Ελλάδας Διαμαντής Ρόρρης που κάλεσαν όλους τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς και τις χώρες που διαπραγματεύονται με την Ελλάδα να συνάψουν μια συμφωνία δίκαιη και που θα σέβεται τα δημοκρατικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΣΙΔΝΕΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!