έχει-σύζυγο-και-7-ερωμένες-και-τις-γνώρι-557473
ΚΟΣΜΟΣ | 24.06.2022 | 23:30

Έχει σύζυγο και 7 ερωμένες και τις γνώρισε όλες στη γιαγιά τους

Eίναι παντρεμένος, έχει όμως και 7 ερωμένες. Ο Άρθουρ και η Λουάνα από τη Βραζιλία δηλώνουν ευτυχισμένοι στον γάμο τους.

Όταν το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του, άρχισε και να γυμνάζεται μαζί. Ο Άρθρουρ μεταμορφώθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αυτοπεποίθησή του να εκτοξευτεί, κάτι που τον ώθησε να ζητήσει από τη Λουάνα να… φέρει κι άλλες γυναίκες στη σχέση τους, σύμφωνα με τη NY Post.

Η Λουάνα, πάλι, υποστηρίζει πως ο στόχος της στον γάμο τους είναι να κάνει τον Άρθρου ευτυχισμένο και εφόσον είναι εκείνος είναι και εκείνη. Αγαπάει επίσης τα κορίτσια και «βγαίνει» μαζί τους όταν εκείνος δεν είναι εκεί.

Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι έχει έρθει πιο κοντά και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον περισσότερο από τότε που οι άλλες γυναίκες μπήκαν στη σχέση τους. «Πάντα είχαμε εμπιστοσύνη, αλλά τώρα είναι ακόμη μεγαλύτερη», λέει η Λουάνα. «Αυτό μας έχει κάνει πιο δυνατούς».

Οι άλλες γυναίκες – Tania, Lorena, Kyara, Melina, Emelly, Cyntia, and Thayanne — λένε ότι ο Άρθουρ δείχνει την ίδια προσοχή σε όλες και φροντίζει τις ανάγκες τους. Όλες υποστηρίζουν ότι ο Άρθουρ είναι έξυπνος, ελκυστικός, καλός.

Πάντως, και η ζήλια κάνει την εμφάνισή της όταν εκείνος περνά περισσότερο χρόνο με κάποια από τις κοπέλες.

Η ομάδα των 9 προχώρησε μάλιστα σε μια τελετή για να «κλείσει» τη συμφωνία. Ο Άρθουρ παραδέχεται πως στην αρχή ήταν δύσκολο να θυμάται όλα τα ονόματα.

Πρόσφατα, το ζευγάρι γνώρισε στη γιαγιά του Αρθρουρ τις ερωμένες του. Εκείνος λέει ότι η οικογένειά του δεν εγκρίνει αυτή τη σχέση, την ανέχεται όμως. Η γιαγιά του είπε ότι παρόλο που δεν εγκρίνει, σέβεται τα συναισθήματά του…