Δίπλα του πέφτει άγριο ξύλο και αυτός τρώει ατάραχος

Ένας 52χρονος κύριος εν ονόματι Chris Hill έγινε μάρτυρας ενός φοβερού καβγά στο κεμπαμπτζίδικο Ken’s Kebab στο Πόρτσμουθ στην Αγγλία, αλλά δεν τον ένοιαξε καθόλου.

Ο Chris έγινε καθόταν ήρεμα στο συγκεκριμένο κατάστημα και έτρωγε τις πατάτες του, όταν ξαφνικά δύο άντρες μπήκαν μέσα στο μαγαζί και επιτέθηκαν στους υπαλλήλους του Ken’s Kebab.

Μια άγρια πάλη ξέσπασε μέσα στο κατάστημα, αλλά ο Chris παρέμεινε ψύχραιμος, ατάραχος και πλήρως αδιάφορος για το ξύλο που έπεφτε ακριβώς δίπλα του.

Κοίταξε για λίγο τους άντρες που τσακώνονταν και, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία, συνέχισε να τρώει το φαγητό του, ενώ λίγο αργότερα έστρεψε την προσοχή του στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο Chris Hill έγινε viral και το βίντεο με την επική αντίδρασή του (ή μάλλον με την απουσία της αντίδρασής του) κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μοιράστηκε στα social media.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό που ο Chris δεν προσπάθησε καν να προστατεύσει τον εαυτό του από τον καβγά, παρά συνέχισε ό,τι έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

ΚΟΣΜΟΣ, ΞΥΛΟ, VIDEO, ΤΡΩΕΙ, ΑΤΑΡΑΧΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!