Δύο άντρες νεκροί από πυροβολισμούς σε παιδικό δήμου του Καναδά

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή σε βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Γκατινό στο Κεμπέκ του Καναδά. Ένοπλος εισέβαλε στο κτήριο και, αφού πυροβόλησε και σκότωσε έναν εργαζόμενο, στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ένας δεύτερος άνδρας, εργαζόμενος στον παιδικό σταθμό, βρέθηκε τραυματισμένος και υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Κανένα από τα 53 ανήλικα παιδιά δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία δε δημοσιοποίησε τα ονόματα των νεκρών, ενώ εικάζεται ότι η επίθεση είχε ως αφορμή οικογενειακή διαμάχη.

«Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ένα από τα στοιχεία που ερευνούμε είναι η πηγή της τραγωδίας» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκατινό, Μάριο Χαρέλ. «Εξετάζουμε την πιθανότητα η επίθεση να συνδέεται με ένα πρόσφατο χωρισμό. Η έρευνα θα το επιβεβαιώσει», προσέθεσε και σημείωσε ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν από τους εργαζομένους στο σχολείο.

Μόλις έφτασαν στο κτήριο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη σορό ενός άνδρα, ενώ δίπλα του βρισκόταν μια κυνηγετική καραμπίνα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από αυτοπυροβολισμό.

«Είμαστε απλά ευτυχισμένοι που δεν έπαθαν κακό τα παιδιά μας», δήλωσε ο πατέρας δύο ανηλίκων.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΓΚΑΤΙΝΟ


Αφήστε μια απάντηση