Δήμος έβαλε "λουκέτο" γιατί την... κοπάνησαν οι υπάλληλοι - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
27
Μάρτιος
Back

Δήμος έβαλε “λουκέτο” γιατί την… κοπάνησαν οι υπάλληλοι

Ένας δήμος στην Ιταλία κατέβασε… ρολά, επειδή πάνω από οι μισοί δημοτικοί υπάλληλοι “παρέλειψαν” να πάνε στη δουλειά τους. Στην πόλη Boscotrecase της Ιταλίας, η οποία βρίσκεται στα προάστια της Νάπολης και η οποία έχει συνολικό πληθυσμό περίπου 11.000 κατοίκους, εξακριβώθηκαν πάνω από 200 περιπτώσεις δόλιας απουσίας δημοτικών υπαλλήλων από την εργασία τους, και ο δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να κλείσει τα περισσότερα δημοτικά γραφεία καθώς έχουν ξεμείνει από εργατικό προσωπικό.

«Θα πρέπει πιθανώς να κλείσω το Δημαρχείο,” δήλωσε ο δήμαρχος Pietro Carotenuto στον τηλεοπτικό σταθμό Sky Italia, σύμφωνα με το Reuters. Τέσσερα μεγάλα τμήματα της πόλης έμειναν κλειστά την Τρίτη, με πολλούς υπαλλήλους – συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής της τοπικής τροχαίας αλλά και του επικεφαλής του λογιστηρίου – να έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τουλάχιστον έξι μήνες.

Το Reuters αναφέρει ότι η αστυνομία έχει συλλάβει ως τώρα 23 άτομα, ενώ εντοπίστηκαν πολλοί υπάλληλοι που χτυπούσαν επανειλημμένως την κάρτα συναδέλφων τους. Πλάνα από κάμερα ασφαλείας έδειξαν εργαζόμενους να φτάνουν στην ώρα τους, να χτυπάνε κάρτα και στη συνέχεια να… την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, ενώ άλλοι φάνηκε να κρύβουν το πρόσωπό τους τοποθετώντας μέχρι και χάρτινα κουτιά στο κεφάλι τους, ώστε να περάσουν κάρτες συναδέλφων τους κρυφά.

Πηγή: news247.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!