Δημιούργησαν το πρώτο ποτό με γεύση… διακοπών

Σκεφτήκατε ποτέ τι γεύση έχουν οι διακοπές; Η Virgin Holidays και ο πάντα εκκεντρικός Ρίτσαρντ Μπράνσον αποφάσισαν να λύσουν την απορία και δημιούργησαν ένα ρούμι που στη γεύση του θυμίζει διακοπές!
Πώς το έκαναν αυτό; Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και συγκεκριμένα τον υπολογιστή Watson της IBM (θεωρείται ο πιο προηγμένος τεχνολογικά υπολογιστής) για να αναλύσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα 15 εκατ. ταξιδιωτών, όπως αυτά καταγράφηκαν στα διάφορα social media.
Ο υπολογιστής συμπέρανε για παράδειγμα ότι το συναίσθημα της ευτυχίας αντιστοιχεί στη βανίλια, το συναίσθημα του ενθουσιασμού στο ζαχαροκάλαμο, η περιέργεια αντιστοιχεί στην κανέλα και η αίσθηση χαλάρωσης στην καρύδα.
Τα συναισθήματα που κυριάρχησαν αντιστοιχήθηκαν με περίπου 5.000 γεύσεις και συνταγές για ρούμι, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα ρουμιού.
«Φημιζόμαστε ότι δημιουργούμε το τέλειο μείγμα διακοπών, επομένως σκεφτήκαμε να το μεταφράσουμε σε κάτι πιο απτό. Εμφιαλώνοντας το πνεύμα των διακοπών και δημιουργώντας ένα μείγμα χαράς, ενθουσιασμού, περιέργειας και αυτοπεποίθησης ενσαρκώσαμε πραγματικά την «εμπειρία» της Virgin Holidays» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Το μπουκάλι κοστίζει 59 λίρες και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Virgin Holidays V-Rooms.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΠΟΤΟ, ΡΟΥΜΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!