Δήμαρχος θα προσφέρει κάθε πρωί δωρεάν καφέ και πρωινό σε οικογένειες -Θα τα πληρώνει από την τσέπη του

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφουγκραστεί ένας τοπικός άρχοντας τα προβλήματα των δημοτών του. Να κατέβει στο δρόμο; Να περπατάει στο εμπορικό κέντρο; Να πάει στις λαϊκές αγορές; Ναι, όλα αυτά μπορούν να γίνουν.

Ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης Ροσίνιο, στην περιφέρεια του Σαλέρνο, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο πρωτοποριακό. Ο Πίνο Παλμιέρι ανακοίνωσε πως κάθε πρωί θα δέχεται μία διαφορετική οικογένεια στο γραφείο του, θα προσφέρει δωρεάν καπουτσίνο και πρωινό και θα συνδυάζει το τερπνόν με το ωφέλιμο.

Και θα προσφέρει κοινωνικό έργο, αλλά και θα ακούει με την ησυχία του τα προβλήματα των δημοτών. Σημειωτέον πως οι συναντήσεις θα γίνονται στο γραφείο του. Ο ίδιος τονίζει πως τα έξοδα από αυτή την κίνηση δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του δήμου, καθώς θα τα πληρώνει από την τσέπη του.

Ήδη έχει αποστείλει προσκλήσεις σε όλες τις οικογένειες της πόλης και φιλοδοξεί να συναντήσει όλες όσες ανταποκριθούν. Ενας στόχος, θεωρητικά, μάλλον εφικτός, αφού όλοι κι όλοι οι κάτοικοι του Ροσίνιο είναι περίπου 800.

«Κάθε πρωί, θα υποδέχομαι τους συμπολίτες μου και πίνοντας έναν καφέ καπουτσίνο θα ακούω τις απόψεις τους για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη μας», λέει ο δήμαρχος. «Οι καλεσμένοι του δημάρχου μπορούν να διαλέξουν ό,τι θέλουν να φάνε και να πιουν χάρη στη σύναψη συμφωνίας με κεντρική καφετέρια της πόλης», αναφέρει η ιστοσελίδα La Citta di Salerno.

Δήμαρχος θα προσφέρει κάθε πρωί δωρεάν καφέ και πρωινό σε οικογένειες -Θα τα πληρώνει από την τσέπη του

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΩΡΕΑΝ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΩΙΝΟ, ΚΑΦΕΣ


Αφήστε μια απάντηση