Δήμαρχος Παρισίου: «Όλα τα σκουπίδια θα μαζευτούν»

Δυσάρεστο θέαμα παρουσιάζουν τα σκουπίδια που συσσωρεύονται στα πεζοδρόμια του Παρισίου την ώρα που ξεκινά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για το οποίο αναμένονται δύο εκατομμύρια ξένοι επισκέπτες. Αιτία είναι η απεργία που πραγματοποιούν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι.

Η δήμαρχος της πόλης Αλ Ιντάλγκο δεσμεύτηκε για την αποκομιδή όλων των απορριμμάτων τονίζοντας με δήλωση της στα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα RMC και BFMTV «Βεβαίως, όλα τα σκουπίδια θα μαζευτούν. Σήμερα, ήδη γίνεται η αποκομιδή τους».

Η δήμαρχος διευκρίνισε, ωστόσο, ότι θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να επανέλθει η κατάσταση της πόλης στην φυσιολογική της εικόνα.

Τη δυσαρέσκειά του για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες έχουν «παγώσει» την αποκομιδή των απορριμμάτων εξέφρασε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Euro 2016, Ζακ Λαμπέρ. «Η εικόνα που δίνεται δεν είναι αυτή που θέλαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση εάν οι απεργίες απειλούν να χαλάσουν τη γιορτή, απάντησε: «Έχει ήδη χαλάσει».

«Οι αγώνες γίνονται για τους θεατές. Αν οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στη Γαλλία, αυτό είναι οδυνηρό», τόνισε.

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥ, EURO 2016


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!