Δήμαρχος Λονδίνου: Ούτε για Ε.Ε. ούτε για Λονδίνο είναι καλό το Brexit

Το σκληρό Brexit θα είναι κακό τόσο για τη βρετανική πρωτεύουσα όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.

«Δέχομαι την υπόθεση ότι το βρετανικό κοινό ψήφισε να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση… Αυτό που δεν έκανε ο βρετανικός λαός είναι να ψηφίσει να γίνουμε φτωχότεροι… Ένα από τα πράγματα που κάνω δεν είναι μόνο να ασκώ πίεση στη βρετανική κυβέρνηση αλλά και στις επιχειρήσεις να επιστήσουν την προσοχή των κυβερνήσεών τους στο γεγονός ότι ένα σκληρό Brexit θα ήταν κακό για το Λονδίνο και επίσης και για την Ευρώπη», ανέφερε ο Καν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας.

Χθες ο Καν είχε επισημάνει πως το σκληρό Brexit μπορεί να ενώσει το Συντηρητικό Κόμμα αλλά να διαλύσει το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΚΟΣΜΟΣ, ΛΟΝΔΙΝΟ, BREXIT, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΑΝΤΙΚ ΚΑΝ, Ε.Ε., ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!