δικαστής-πιάστηκε-φιλιέται-με-καταδι-977880
ΚΟΣΜΟΣ | 05.01.2022 | 10:10

Δικαστής πιάστηκε φιλιέται με καταδικασμένο δολοφόνο στη φυλακή

Τεράστιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή μετά την αποκάλυψη ότι η δικαστής Μαριέλ Σουάρεζ φιλιόταν με τον καταδικασμένο δολοφόνο Κριστιάν Μπούστος, κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής της στις φυλακές. Μάλιστα, υπάρχει και σχετικό βίντεο που το αποδεικνύει.

Ο Κριστιάν Μπούστος είχε καταδικαστεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού Λεάντρο Ρόμπερτς, σύμφωνα με την dailymail.

Η δικαστής αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις, καθώς η ίδια συμμετείχε στο δικαστήριο που θα έκρινε εάν ο Μπούστος θα καταδικαζόταν σε ισόβια κάθειρξη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τη συμπεριφορά της ίδιας και για τη σχέση της με τον δολοφόνο.

Mariel SuarezCristian 'Mai' Bustos

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα δημοσιέυματα, η Σουάρεζ ήταν ο μοναδική που ψήφισε αρνητικά στην ισόβια κάθειρξη του Μπούστος. Ωστόσο, η διαφωνία της δεν ήταν αρκετή για να σώσει τον Μπούστος, ο οποίος τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας, όπου η δικαστής φιλά τον καταδικασμένο δολοφόνο, τραβήχτηκαν μια εβδομάδα μετά από το δικαστήριο κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής της στις φυλακές.