Διεθνές φεστιβάλ για swingers – 700 ζευγάρια σε γιγάντιες σκηνές (φωτο)

Απόλαυση στην απόλυτη χλιδή υπόσχονται φέτος στους λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων οι διοργανωτές του μεγαλύτερου φεστιβάλ swingers της Ευρώπης.

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ Swingfields, που θα γίνει από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουλίου σε μυστική τοποθεσία στη Βρετανία. Προχωρούν πυρετωδώς και οι υπεύθυνοι διαφημίζουν ήδη τις νέες πολυτέλειες που προσφέρουν σε ιστοσελίδες για swingers.

Όμως, πέρυσι, οι περίπου 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο που θα δηλώσουν συμμετοχή θα μάθουν την ακριβή τοποθεσία 48 ώρες πριν από την έναρξη του φεστιβάλ, που φέτος θα έχει τον τίτλο “Aurora” (Αυγή).

Το απλό εισιτήριο, που προβλέπει ύπνο σε σκηνή για δύο, κοστίζει 190 ευρώ, όμως όσοι πληρώσουν 463 ευρώ θα μπορούν να απολαύσουν το «χλιδάτο πακέτο» προσφορών.

Στην ιστοσελίδα του Swingfields, σύμφωνα με τη «Sun», οι διοργανωτές εξηγούν ότι το «χλιδάτο κάμπινγκ» που σχεδιάζουν περιλαμβάνει μια γιγάντια σκηνή με πολυτελή έπιπλα και ειδικά διαμορφωμένα για διαφορετικές σεξουαλικές πρακτικές κρεβάτια, στην οποία 12 swingers μπορεί να κάνουν ατελείωτο πάρτι και όργια.

Υπάρχουν επίσης μεγάλες σκηνές που διαθέτουν ακόμη και κουδούνι στην είσοδο, ακριβά έπιπλα, θέρμανση και κλιματισμό, καθώς και πολυτελείς «καμπίνες ύπνου», με ειδικό φωτισμό που βοηθάει στη χαλάρωση.

Ειδική αναφορά κάνουν στις ντουσιέρες και τις τουαλέτες που από φέτος παύουν να είναι λιτές; για όσους πληρώνουν, καθώς κατασκευάζονται «πολυτελείς χώροι για ντους» και τουαλέτες.

«Σε αυτή την τριήμερη εκδήλωση θα συνεργαστούμε με όλες τις σεξουαλικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, για να βεβαιωθούμε ότι θα προσφέρουμε διασκέδαση σε όλους» προσθέτουν οι διοργανωτές.

Πηγή: Espresso

ΚΟΣΜΟΣ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΣΚΗΝΕΣ, SWINGERS


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!