διάσημος-σεφ-μεταξύ-των-συλληφθέντων-8-1059525
ΚΟΣΜΟΣ | 09.12.2022 | 15:53

Διάσημος σεφ μεταξύ των συλληφθέντων “Πολιτών του Ράιχ”

Μεταξύ των συλληφθέντων στο πλαίσιο της έρευνας για την οργάνωση “Πολίτες του Ράιχ”, η οποία είχε ως στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος, βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, ο “σταρ σεφ” της Γερμανίας Φρανκ Χέπνερ, ο “Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας”, όπως έχει χαρακτηριστεί, ο οποίος θα είχε ως αρμοδιότητα τις καντίνες του “στρατιωτικού βραχίονα” της ομάδας, αλλά και του “νέου” Ράιχ.

Ο Αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse, στο Κίτσμπιουελ και, όπως διέρρευσε, πρόσφατα είχε αγοράσει τροχόσπιτο, γεννήτρια, μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Η Kronen Zeitung αναφέρει ότι ο κ. Χέπνερ, από κοινού με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί, θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας κυλικείων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση των “στρατιωτών”.

Η σύλληψη του Φρανκ Χέπνερ έλαβε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στον ταμπλόιντ Τύπο της Γερμανίας, της Αυστρίας, αλλά και της Ισπανίας, καθώς σύντροφος της κόρης του σεφ, της Σαλιμάρ Χέπνερ, είναι ο Ντάβιντ Αλάμπα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστρίας, πρώην παίχτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.