Δεν έκοψε τα νύχια της για 23 χρόνια για να μπει στο ρεκόρ Γκίνες (βίντεο-φωτο)

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια η Αϊάνα Γουίλιαμς από το Τέξας μάκραινε τα νύχια της για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Να κατακτήσει μια θέση στο Ρεκόρ Γκίνες.

Και τα κατάφερε. Το όνομά της φιγουράρει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες που θα εκδοθεί για το 2018 και θεωρείται ως η γυναίκα με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο.

Τα νύχια της έχουν μήκος περισσότερο από 5 μέτρα και το καθένα από αυτά έχει μήκος κάτι λιγότερο από 60 εκατοστά.  Η Αϊάνα, τεχνίτρια νυχιών αποκάλυψε το μυστικό της.  Για να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν, εφαρμόζει τακτικά σκληρυντικό και ένα λεπτό στρώμα ακρυλικού.

Κάνει μία ολόκληρη εβδομάδα για να τα βάψει, ενώ της είναι εξαιρετικά δύσκολο να φορέσει παντελόνι. Καθημερινά τα καθαρίζει με αντιβακτηριδιακό σαπούνι και βούρτσα  Όπως λέει η οικογένειά της την αποδέχεται για τη μοναδικότητά της και δίνει μια συμβουλή στα παιδιά της: «Να ενημερώσω τα παιδιά μου ότι μπορεί να γίνει κάτι που θέλουν να επιτύχουν.

Χρειάζεται θάρρος, πειθαρχία και υπομονή, αλλά μπορεί να επιτευχθεί… Είμαι ενθουσιασμένη και τιμημένη. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φαντάστηκα ότι θα  καταφέρω να μπω στο βιβλίο Γκίνες».

Πηγή: Daily Mail

ΚΟΣΜΟΣ, ΝΥΧΙΑ, ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ


Αφήστε μια απάντηση