Δείτε τον πιο όμορφο και σέξι υπουργό Υγείας

Να μας συγχωρέσει ο κ. Βορίδης, ο οποίος διαθέτει γοητεία για πολλές κυρίες, αλλά σαν τον ομόλογό του της Σουηδίας δεν είναι…Ένας 29χρονος είναι ο νέος υπουργός Υγείας στη Σουηδία ο οποίος μάλιστα εκτός από την ηλικία στην οποία υπουργοποιήθηκε ξεχωρίζει και για την ομορφιά του, δημιουργώντας πιστές οπαδούς στο γυναικείο φύλο.

Ο Γκάμπριελ Γουίκστρομ ο οποίος ανήκει στους Σοσιαλιστές κάνει θραύση και η φήμη του έχει φθάσει έως και τη γειτονική Τουρκία όπου έγινε γνωστός μετά από συνάντηση του με Τούρκο υπουργό. Τότε αυξήθηκαν και οι followers του στο Twitter, οι οποίοι όμως έγιναν πολλαπλάσιοι μόλις έγραψε ένα ευχαριστήριο στα τουρκικά.

«Κάποιος εκεί, με πολλούς followers, έκανε μια ανάρτηση για εμένα. Τη Δευτέρα απέκτησα πάρα πολλούς νέους followers από την Τουρκία, οπότε την Τρίτη ήθελα να τους καλωσορίσω» δήλωσε ο ίδιος ο Γουίκστρομ.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία, ένας Τούρκος χρήστης του twitter φρόντισε μάλιστα να τον προφυλάξει: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έρθεις ποτέ στην Τουρκία, αδερφέ. Τα κορίτσια μας θα σε φάνε ζωντανό!»

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΕΟΣ, ΩΡΑΙΟΣ


Αφήστε μια απάντηση