δείτε-τι-βρήκε-μια-πελάτισσα-μέσα-σε-γά-946124
ΚΟΣΜΟΣ | 29.09.2021 | 23:20

Δείτε τι βρήκε μια πελάτισσα μέσα σε γάλα-Τι απάντησε το σούπερ μάρκετ

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο το βίντεο μιας γυναίκας η οποία βρήκε ένα περίεργο “πλάσμα” μεσα σε χάρτινη συσκευασία γάλακτος.

Η Nikki Afo δημοσίευσε στο TikTok βίντεο με την τρομακτική έκπληξη που την περίμενε, όταν άνοιξε το χάρτινο κουτί γάλακτος αμυγδάλου, που είχε αγοράσει από το ράφι του σουπερμάρκετ.

Οι εικόνες προκαλούν αηδία. Από την πρώτη στιγμή που ανοίγει το καπάκι, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το γάλα. Κουνώντας το κουτί, μπορεί να νιώσει ότι “κάποιο πλάσμα” είναι μέσα. Χύνει γάλα στον νεροχύτη και το χρώμα του είναι σκούρο.

Η ημερομηνία λήξης πάνω στο κουτί αναγράφει “11 Φεβρουαρίου 2022”.

Η ίδια επικοινώνησε με την αλυσίδα σουπερμάρκετ από όπου προμηθεύτηκε το γάλα. Η εταιρεία απάντησε ότι κατά πάσα πιθανότητα, κάποιο τρύπα στο κουτί επέτρεψε στον αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό. Από εκεί ξεκίνησε μια αλυσιδωτή αντίδραση που προκάλεσε μούχλα, βακτήρια και μύκητες να αναπτυχθούν με την βοήθεια των φυσικών σακχάρων του γάλακτος.

Οπότε αυτό το “απόκοσμο πλάσμα” που είδε η Nikki Afo ήταν ουσιαστικά μια άμορφη μάζα παχιάς μούχλας ή μύκητα.

@nikky_afo@aldiuk can you explain this???? #almondmilk #JamieMovie #plantbasedmilk #TakingCareOfBiz #aldiuk #healthhazard #fypシ♬ original sound – Nikky