Δευτέρα
25
Σεπτέμβριος
Back

Δ. Χανίων: Διαγωνισμός για το πιο «Πράσινο Μπαλκόνι» και τον «καλύτερο κήπο»

Το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. διοργανώνουν και φέτος διαγωνισμό κήπων και μπαλκονιών, για τον εορτασμό της 5ης Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Καλούνται οι δημότες που έχουν στολισμένο το μπαλκόνι τους με φυτά και λουλούδια, ή που έχουν στις οικίες τους κήπο, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με σύνθημα ”ΦΥΤΕΥΩ ΥΙΟΘΕΤΩ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ” για τον ”καλύτερο κήπο” και το πιο ”πράσινο μπαλκόνι” στα όρια του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Δημοτικό Κινηματογράφο ”ΚΗΠΟ” στις 5 Ιουνίου και ώρα 19.30, όπου και θα βραβευθούν και θα επαινεθούν προσπάθειες δημιουργίας και συντήρησης καλαίσθητων ιδιωτικών χώρων πρασίνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και να δηλώσουν συμμετοχή, στα τηλέφωνα 28213/41633-34 και 28213/41770 (δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνσή τους) έως και την Πέμπτη 29/5/2014.

Για την αξιολόγηση των μπαλκονιών και των κήπων έχει συσταθεί επιτροπή, η οποία θα επισκεφθεί τα σπίτια όλων των συμπολιτών μας, που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, για να ελέγξει και να αξιολογήσει τις αιτήσεις τους .

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!