Βόλβη: Αξιολόγηση των Σαμαρειτών στη Ν. Απολλωνία

Την 3η Πανελλήνια Εκπαίδευση-Αξιολόγηση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει, Τομέας Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την υποστήριξη του δήμου Βόλβης. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει παρουσία του δημάρχου Βόλβης Δημήτρη Γαλαμάτη στις 11.00 πμ., το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Επίσης πρόκειται να παρευρεθούν ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιος Πετμεζάς, η τομεάρχης Προαγωγής Εθελοντισμού   του ΕΕΣ, ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο εκτελών χρέη τομεάρχη του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ Ιωάννης Μακρής.

Όπως τονίζεται, πρόκειται για μια σημαντική και επιβεβλημένη οργάνωση, λόγω της αυξημένης ζήτησης που γνωρίζουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), τόσο σε πολίτες, όσο και σε εθελοντές.

Οι εκπαιδευτές που θα προκύψουν με αυτή τη διαδικασία είναι τα εκπαιδευμένα στελέχη που με τη σειρά τους θα εκπαιδεύσουν εθελοντές Σαμαρείτες, διασώστες και ναυαγοσώστες, για να προσφέρουν πάσης φύσης πρώτες βοήθειες στους συνανθρώπους τους. Σημειώνεται ότι στον Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διαμορφώνονται οι εξής βασικές ειδικότητες εκπαίδευσης: Εκπαιδευτής Διάδοσης, Πρώτων Βοηθειών, Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και Ναυαγοσωστικής.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!