Δ. Σερβίων – Βελβεντού: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Δ. Σερβίων – Βελβεντού: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού. Οι απογειώσεις από την πίστα στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και οι πτήσεις των αιωροπτεριστών προσφέρουν καθημερινά ένα μοναδικό θέαμα ενώ θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις πτήσεις των αιωροπτεριστών μπορούν να βρίσκονται τις ώρες του αγώνα ακόμη και στην πίστα απογείωσης κοντά στους αιωροπτεριστές ενώ οι προσγειώσεις πραγματοποιούνται σε επιλεγμένο σημείο στον κάμπο των Σερβίων. Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται και το 28ο OPEN Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού «ΣΕΡΒΙΑ 2014» με τη συμμετοχή και ξένων αθλητών οι οποίοι έχουν έρθει από χώρες όπως η Λιθουανία, η Ρουμανία, το Πουέρτο Ρίκο κ.α.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία, τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τον Μορφωτικό Όμιλο Καστανιάς. Στις εγκαταστάσεις και στον ξενώνα του Ομίλου στην Παλιά Καστανιά φιλοξενούνται οι αθλητές που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Καθημερινό Πρόγραμμα
12.30-19.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!