Δ. Μαδρίτης :Συνοδεία αστυνομίας ο καθαρισμός των σκουπιδιών

Τον καθαρισμό των σκουπιδιών από τους δρόμους της χώρας θα ξεκινήσει το Σάββατο το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Ισπανίας, μετά αστυνομικής συνοδείας, καθώς η απεργία των οδοκαθαριστών συνεχίζεται για 11 η ημέρα όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του δήμου της Μαδρίτης.

Οι δρόμοι και τα πάρκα της ισπανικής πρωτεύουσας έχουν κατακλυστεί από σκουπίδια αφού χιλιάδες οδοκαθαριστές κήρυξαν απεργία στις 5 Νοεμβρίου εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια της κυβέρνησης να περικόψει 1.134 θέσεις εργασίας από το Δήμο της Μαδρίτης.

Ο Δήμος ανακοίνωσε ότι το έκτακτο προσωπικό θα ξεκινήσει το καθάρισμα των δρόμων της πρωτεύουσας το πρωί του Σαββάτου. Εκπρόσωπος ενός σωματείου εξέφρασε ανησυχίες για συγκρούσεις μεταξύ των οδοκαθαριστών και των έκτατων εργαζομένων. «Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν οποιαδήποτε προβλήματα, αλλά ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί», είπε.

ΚΟΣΜΟΣ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!