Δ. Δάφνης-Υμηττού: Συναυλία Αλληλεγγύης για συλλογή φαρμάκων

Συναυλία  αλληλεγγύης και αγάπης με γνωστούς καλλιτέχνες και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στις 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Μιχ. Μουρούτσου»,( Παπαναστασίου 70, Δάφνη),  ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΑμκΕ «Άνοδος».

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι, η ενημέρωση των πολιτών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Δημοτικά Ιατρεία και το Κοινωνικό Φαρμακείο όσο και την ενίσχυσή τους.

Το μόνο αντίτιμο που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες, είναι η αγάπη για τους πάσχοντες συμπολίτες τους, και οποιασδήποτε μορφής φάρμακο που δεν το χρειάζονται πια.

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν ανάγκες πολιτών  (ανέργων, ανασφάλιστων, χαμηλοσυνταξιούχων) που η ζωή τους δοκιμάζεται σε μεγάλο βαθμό και που προσέρχονται για βοήθεια στα Δημοτικά Ιατρεία και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες της Δάφνης και του Υμηττού, να γίνουν συμπαραστάτες στη συγκεκριμένη κοινωνική πρωτοβουλία και να συνεισφέρουν στη διατήρηση του χαμόγελου και της ελπίδας στους συμπολίτες τους που πλήττονται από την κρίση. Γιατί, όπως τονίζουν, ένα κουτί φαρμάκου που δεν χρειάζονται πια και η αγάπη τους, μπορούν να βάλουν τέλος στον πόνο του διπλανού τους. Γιατί το μόνο φάρμακο στη θλίψη των ημερών είναι η αγάπη και η προσφορά στο συνάνθρωπο.

Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση συμμετέχοντας αφιλοκερδώς, είναι:

Ανδρόνικος, Διονυσίου Στέλιος,Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης, Καραφώτης Κώστας,Κωνσταντίνα, Μακεδόνας Κώστας, Μισιρλή Μαρία,Νικολάου Λιζέτα,Νταντά Βασιλική, Τζουγανάκης Μιχάλης.

Στοιχεία Επικοινωνίας Δημοτικά Ιατρεία: 2109769598

Κοινωνικό φαρμακείο: 2155508676 (Ελ. Βενιζέλου 5 και Αβέρωφ, Δάφνη)

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!